Mü for President

I'm in love with your brother

Kategori: Allmänt

Gör det bästa jag vet just nu. dricker en cola light, en oversizad mugg te och nya cosmo. <3 heja jullov!

Jullov idag! så jävla trevligt, ska julmysa ikväll med mü gawls och se på Topmodel! Kylekylekyle!
Igår var fan också trevligt, låg uppe och pratade om paranoia och mardrömmar med Sara, midan linnea föll in i sömnen hela tiden!

var i stan idag, och hittade en massa vinterskor, väskor och kläder. ÅH VAD jag vill shoppa! det kiar i fingrarna, jag borde vara portad från stan! Har iaf fått min mamma att gå med på ett par vinterskor. Älskar när hon bjuder <3 Tack Mamsi!

Snart är det jul, och jag undrar vad Baby Santa stoppar under min julgran!

Har du tråkigt? gå in på www.paperdollheaven.com och gör lite makeovers. det är så kul! Har märkt att jag gör alla mulatter blonda och alla blondies svarthåriga. Wadfanliksom!

http://www.celebworld.org/007nicolemisha1.html mischamischamischa! I want you baby! So bad!

Should I stay or Should I go

Kategori: Allmänt

Haha, har fått klagomål över att inte ha uppdaterat bloggen, Sorry, sorry, ska bättra mig! <3

Har käkat HELA eftermiddagen, haha, fan vad illa jag mår. Borde egentligen plugga, ska skriva en uppsats om Integration i sverige, och ljushuvud som jag är fattar jag fan ingenting... jag kommer behöva sitta uppe hela natten! istället sitter jag och käkar Ballerina Toffee och dricker te.. .med sällskap av The Clash <3

Cim<3  my love är hemma igne, och hon hade köpt likadana jeas som mig <3 <3 Baxter Skinny stretch, dom blå från Top Shop, a pair of Fiiiine looking jeans i must say ;)


Måste bara uttrycka min glädje över jullov! är sinnesjukt(haha, Malin <3) trött på skolan, den kan dö! Måste festa och leka med kompisar på lovet! 
 
Saknar mina kussar, kan dom inte komma nu, så man får upp den riktiga julkänslan snart? är ju nästan klar med julklapparna!

OKEY jag erkänner... jag har syndat. Den här gången köpte jag två bikinitrosor, ett halsband, ett armband  och en sidensjal. Förlåt förlåt, mitt namn är plåt.


Roxie

Kategori: Allmänt

Gick i skolan idag som vanligt, kommer sakna min lilla Cim som åker till London ikväll, men hon kommer ha så KUL! om hon bara visste! Jag älskar London!

Förhoppningsvis blir det bara en lektion imorrn! Håll tummarna för min skull!

Kollar på röran i mitt rum och suckar! vet inte ens hur jag ska kunn få reda på all oordning igen... måste städa, fast jag hatar det!

Vill göra nått kul, vill ha fest! älskar fest.

Undrar om man ska ta sig i kragen och städa upp lite....

Puss