Mü for President

Caught up in a red dress

Kategori: Allmänt

Igår var det förjävligt kallt ute kan jag ju konstatera. Ni får inte veta andra detaljer, eftersom att det är för skämmigt.

Ska snart till en streetmarknad på södermalm där mamma vill ha ett bord så hon kan börja sälja smycken där. Hoppas för hennes skull att det finns.

Såg Aeon Flux igår, och den var ju spännande...  Haha, lite weird kanske, men Charlize Theron är sjukt bra skådis.  Ska gå och se Sin City nu!

Supermodel

Kategori: Allmänt

Sittern nu framför systers dator, för att jag inte orkar gå in i mitt rum.

Har grov huvudvärk och är så trött, men orkar inte sova riktigt än!

Träningen ieftermiddags var underbar och jag gjorde av med mycket överskottsenergi, trots att mina benhinnor fortfarande ömmar. Tyck synd om mig!

Var och fikade nu på kvällen med några vänner, riktigt mysigt, och jag drack en lyxig Chaithe som däremot var pinsam att beställa!
Vet ni vad jag sa?

"Har ni Thaite?"
"...Vad sa du?"
"... thaite...NEJ  CHAITE!!"
"ookej!"
Så asgarvade den söta servitören åt mig medan han fixade min te och jag fick stå där och skämmas!

Omg

Kategori: Allmänt

Det plingade på vår dörr, och jag kände skräcken.  Trodde det var en polis som skulel hämta mig på grund av att jag inte är i skolan och känslan av att vilja spy växte. Sen öppnade jag dörren och där stod Quentin Tarantino (!!!) i arbetaroverall, Jag hoppades att han skulle berätta om sitt nya filmprojekt, men istället sa han att han kom från nacka kommun och att vår gata hade vattenläckage, så dem skulel stänga av vattnet vid 12, och han sade åt mig att laga mat och allt sånt nu innan det vart försent!

what a dissapointment!Jag log lika sött som jag alltid gör och tackade för förvarningen, sen fick jag panik och sprang in i köket, lade in tre mineralvattenflaskor i kylen, fyllde 4 tillbringare med vatten, 1 med gurkor, 1 med Apelsin, 1 med Lime och 1 naturell, ifall jag och Tove skulel dö av vätskebrist inom en snar framtid. Tog is från ismaskinen och la ner i alla tillbringare och skjuts in i kylen.
Känns ganska tryggt med över 10 liter vatten nu. Kanske kommer jag inte dö de närmsta tre timmarna, i alla fall inte av vätskebrist.

Några minuter senare fick jag en ny panikänsla och hällde upp en massa vatten i vattenkokaren. Måste ju dricka te! Jag utan te är som Liemannen utan sin lie.