Mü for President

Buttons

Kategori: Mü life

Sen jag och Mamma var på en föreläsning på Axelsons om naturkosmetik har jag blivit besatt av oljor.

Jag har i grunden väldigt känslig hy och när det är vinter så frodas eksemen.
När jag fick reda på att de flesta hudlotions innehåller mineralolja=(Restprodukt från bl.a asfalt och bensin, låt er inte luras, den kommer under 200 olika namn) gick det plötsligt upp ett ljus. Det är ju faktiskt mina lotions som fräter på min hy!
Jag började med naturligt framställda produkter som DR.Hauscka och Weleda, och jag vet inte om det är psykiskt, men min hy har förbättrats så otroligt mycket. Man får ta det hur allvarligt man vill och jag erkänner att jag fortfarande håller på med vanliga lotions och sånt.

Iaf, tillbaka till olja. Rapsolja är det överkonsumtion på här hemma, och jag använder det bland annat som inpackning! Håret blir hur underbart som helst, och hårbotten får sig en återställare från all uttorkande sol. Tycker man bara om parfymerade saker kan ni gå till närmaste hälsokostaffär och köpa lite eteriska oljor att droppa i oljan! (Finns bl.a. hallon,  vanlij). Gnugga in i hela håret och hårbotten, låt sitta i håret så länge som önskas, jag brukar ha 5 minuter. Sen tvättar man bara håret som vanligt!

18172-265
Här får ni en usel webcambild på hårsvallet.
Kameran är för långt härifrån

Granit har en supersöt serie just nu med en massa produkter tll kroppen och håret, endast framställda av naturliga råvaror.

Mitt supertips till alla, speciellt till er med känslig hy!

Look what the cat dragged in

Kategori: Mü life

Har pratat Allvar med Cissi och Sara lite för länge. Varför är världen så fylld av ondska och problem? Den kan dö.

Jag vill dödligt gärna ut nu. Lyssna på musik

Imorrn blir det en park med Cim, cissi och Mickis, kanske andra? Fika, tidningar, skvaller och solning står på listan.

Don't stop me now

Kategori: Mü life

Efter några givande samtal med Cim som var väldigt uppskattad i den undre världen av insekter, känner jag mig pepp på en kväll med Poolbad, middag och Filmtittandes! 
blekgröna shorts; vitt långlinne, turkos T-shirt med flamingos och turkosa Havaianas.

Imorgon blir det antagligen parkhäng, och jag ska Dra med mig Cim, det är hennes fel att jag är så frestad av Kaffé Coolers, till ett 7-eleven och shoppa. 

(Är det helt överkurs att ha rosa läppstift, det är ganska mörkt och ger läpparna mer sin egen färg, fast ggr 100, istället för en rosa färg... Svårt att förklara, hoppas någon fattade)