Mü for President

Mad world

Kategori: Mü life

Idag nådde jag insikt. Det är fan ingen idé att jag intresserar mig för kläder längre, för jag är inte ett dugg värd. Jag är fet.

Problemet är inte min egen attityd, utan med full självsäkerhet  kan jag säga att jag är kurvig, snyggt kurvig. Själv har jag aldrig ansett mig fet, bara lite över medel. Men när jag inte ens får största storleken på jeansen över höfterna samtidigt som de är sjukt fröstora i benen, så känns allt bara så oödigt. Alla jeans sitter så, och jag undrar vilken kropp som ska ha dessa jeansjävlar?

Måste jag ha dom här benen, för att ett par jeans ska sitta okej? 

Något annat som jag blir förskräckligt upprörd över är det här idealet att man ska ha stora bröst. Vi som föds med det, kan inte ha några jävla kläder. Idag prövade jag ett linne i stl L, de tvar påtok förstort i midjan, perfekt över höften, och upptill höll den på att sprängas. Så här är det med alla plagg som inte är i trikå. Vad fan ska Jag ha på mig då?

Det blir fan mjuksbyxor, hoodies och tygskor för mig resten av livet, jag blir så trött! Jag tröstshoppade ett par gråa stickade leggings och en svart kofta.

Elizabeth Hurley: "Om jag såg ut som Marilyn Monroe hade jag tagit mitt liv"

C-c-c-cinnamon lips

Kategori: Mü life

Jag är en mycket dålig bloggare.

Har inget att skriva om.  Jag vill verkligen sy och jag är verkligen ett enda inspirationspacke. Jag vill bara sy. Hoppa av skolan, sy och designa. Har ungefär 10 klänningar och 4 topar i huvudet, de terroriserar mig hela tiden. Vill bara göra dem.

Nån som har ett tips på vart man kan köpa ett par kabelstickade strumpbyxor? gärna gråa!

Ok Go - Don't ask me

Nothing in this world

Kategori: Mü life

Usch, bloggen har varit tvungen att bortpririteras de snaste dagarna. Har en del att göra som sagt, och jag får svåra blogg-beroende-attacker.

Snart ska jag springa ner till Centrum och köpa mörk choklad, cocosthe, hämta ut mina mc-boots och ta en snabbtitt igenom Lindex, I mean, deras kläder är grymma nuför tiden! och jag har faktiskt inga kläder.


To Do list

  • Bygga en stad med text på Geografin. (Jag står för stadsplanering, sammanfattnining) Vi har haft 3-4 veckor på oss och inte ens rört instruktionerna. Yay...
  • Trycka en tröja
  • Städa hela huset
  • Rå-städa mitt rum
  • Fortsätta med garderobsrensningen.
  • Införskaffa nya Jeans
  • Ringa Ica Maxi
  • Ringa tandregleringsspecialisterna
  • Plugga till Filosofi Prov

Jag gnäller inte.