Mü for President

I'm insane with anger

Kategori: Fuck It

18172-586
(Nu kommer alla kommentera: "Ååhh jag älskar Gerard Way, han har räddat mitt liv!" utan att veta ett ord vad inlägget handlar om)

Jag har länge velat skriva det här inlägget och jag känner att jag måste göra det nu.

Plötsligt är alla mina argument bortblåsta och jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Men det blir ingen mer blogg för mig på ett tag.
Jag gillar inte det faktumet att folk använder det jag skriver emot mig, och gör narr av mig. Jag gillar inte det faktumet att mina kompisar snackar skit bakom min rygg igen. Jag gillar inte det faktumet att jag alltid är den fulaste flickan i rummet igen. Jag gillar inte det faktumet att jag börjar bli som för två år sen när jag satt inne i mitt rum en hel sommar och stirrade in i en vägg, okapabel till att prata.

Det här är inlägget då jag säger farväl till min hatälskade blogg som förgyller min vardag men förstör mitt liv. Det är den här kvällen jag bestämmer mig för att jag är för ful för mode och ska ägna resten av livet till TV-spel, det enda jag är relativt bra på. 

So long suckers...

Inventory is full

Kategori: Party Animal

18172-615


Tammy: "Vi ser helt förstörda ut. Jag ser ut som en hora som inte får några kunder"

Ja mina vänner, såhär ser jag och min dyrbara kusin ut när vi taggar till fest. Sen däckar den ena på ett bord och den andra tvingas följa med den som blir utkastad.

Daft Punk - Technologic

Det var så hemskt att gå upp i morse och veta att verkligheten var tillbaka. Det stavas panikångest. Jag önskar att jag slagit ihjäl mig och dött på tågresan hem.

I turn my camera on!

Kategori: Mü life

18172-614

Den här veckan har varit heeeeelt störd. Vi har skrattat ch skrattat och skrattat, och gråtit av skratt. 
Vi har slagits dagligen, (Idag kastade Tammy en mandarin på mig, jagade mig med en nyckelkedja efter jag slagit henne med en hårsnodd. I panik sprang jag först in i en stol och förvirringen var stor. En sekund senare slog jag ögat i fruktkorgen, sen var det krig.)

Vi var på äventyrsbad, vi har spelat dataspel (och vi blev helt störda, Tammys vänner skrämdes). vi har åkt och köpt godis kl 3 på natten i pyjamas och fick en hel del erbjudanden och önskemål att komma till vårat party. "Händerna på täcket nu brudar"

Vi höll på att irascha med bilen, vi(jag) var "aningen" överförfriskade, vi har beordrat främlingar att åka rutschkana och blivit spanade av 10-åringar. Vi blev attackerade av alkisar. Och bartenders.
Vi såg The Notebook och gav varandra lite kärlek efter en hemska filmen. 

"Hur långt ska vi gå?"
"Det är precis därframme."
"Vad?"
"Vid människorna"
"Jag ser inte ens vägen"
"... Skärp dig för fan."

Coach Whitey om Nathan: "Tim, He's your girlfriend, where is he?"

"Hallå det är tammy" (Nyvaken knarkare)
"Heeeej det är Miranda!"
"...Drömmer jag?"

Tammy: "Men vilken jävla idiot, kan den köra om eller?!"
My: "T... Heeehhhh!! T!! TAMMY!!!! v-v-v-v-v-v-v-v-v-ägen SMAAAAAL"
Tammy: "OoOooojhh"
(alla livrädda adrenalinungar)
Kim: "Ehhh... Regel nummer ett när man kör bil: håll ögonen ÖPPNA!" 

My: Haha!!! Krocka och dö, krocka och dö, krocka och dö!
(Två bilar krockar på TVn och alla förare blir rejält skadade" 
Tammy:...
My: ....