Mü for President

Music is my hot hot sex

Kategori: Mü Syndar och Fyndar

Okej.

Blogg kommer aldrig bli något för mig igen. Det håller sig i en tid då jag hade en annan syn på livet än vad jag har idag. jag kommer inte fortsätta skriva om ytliga ting som dagens införköp, och int h eller ser jag ner på dem som gör det. Men det personen är inte jag längre.

Mitt liv är inte ägnat åt mode. Jag måste ta tag i mig själv först.

That room is empty

Kategori: Mü Outfit

18172-663
Gårdagens outfit:
Linne: Topshop
Jeans: Topshop
Väska: Beyond Retro (Han heter Alliga-Tohr)
Havaianas

Gick en shoppingrunda på stan och köpte ett par nya havaianas, beige botten och guldremmar, skitsnygga. Sen vart det en linne och lite småprylar. Nu ska jag hoppa in i duschen, möte upp lillasyster i Nacka Forum för att köpa en byxdress (den där gråa på indiska, ni vet). Sen blir det pepp inför klubbandet ikväll!

Love yah ♣

Let's drink for the military

Kategori: Mü life

18172-662

Det var verkligen ett tag sedan jag bloggade nu. Jag har, trots att jag gått ut skolan, inte haft tid. Jag har skaffat ny frisyr och hårfärg sen ni såg mig senast.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggandet, en stor del av mig saknar det. Oerhört. Den andra delen hatar att blogga och de 1000000 "mode"-bloggarna som finns. Elaka kommentarer och jobbiga tillfällen då kravet är att man gör sig till.

Ja mina kära vänner. Jag ska fundera över saken och sen kanske se om jag ska tillbaka in i bloggvärlden. Jag har trots allt semster då jag kan komma igång och ligger inne på en del outfitbilder.

en funderare