Mü for President

Don't break my heart and i won't break your heartshaped glasses

Kategori: Mü Syndar och Fyndar

image654

Igår såg jag Pirates of the Caribbean, helt okej slut på serien. Var dock så stressad under filmen att jag inte kunde njuta riktigt, satt bara och vred mig, fylld av skräck att få sparken och IG i varenda ämne.

Mitt liv består av att vara sjuk numera. så sjuk att jag blir handikappad. Jag har varit snuskigt förkyld i nu två veckor, och till råge på allt så har jag fått bihåleinflammation. Av den sorten att jag inte ens kunde stå upp, och trots min höga smärttröskel höll jag på att gå under av smärta.
Jag är sjuk kan jag inte ta det lugnt.  Jobb, skivor, skola och studenten nalkas. Jag måste träna varje dag och sluta äta så jäkla mycket.

Nu ska jag ta 10 ipren, åka till jobbet. När jag kommer hem ska jag skriva en uppsats. Nej alltså, jag klagar inte.

Live your life

Kategori: Mü Outfit

18172-653

Smickrande att posta en bild på sig själv över fröken Lohan!

Ta da! Cheans! För mig som inte riktigt känner att jag kan bära upp chinos! Beiga jeans! Chino-jeans. Cheans.

Skor: Topshop
Cheans: Cheap Monday
Långlinne: Weekday
Tröj-ish: Indiska

working on my fitness

Kategori: Mü Syndar och Fyndar

image652
celebworld.org

Woah-- Har lindsay blivit het eller? INSPIRATION!

Bilden är förövrigt underbar, kolla vattnet! Jag är så avundsjuk på två av mina bitches, Jennifer och Camilla som är i Grekland nu!

Jag och Cim har typ drömt om att åka utomlands i flera veckor, speciellt när vi är bakis! Tänk att åka dit, ta det jävligt lugnt, sola, bada träna, INTE festa så mycket (okej, jo jag vet att vi skulle gjort det, men iaf). Och bara komma hem superfräsch, brun och utvilad till studenten...