Mü for President

Ain't no other man

Kategori: Allmänt

Jag har i uppgift att komponera ihop partyskivor till dessa veckors bravader, och ALDRIG har jag varit så festsugen som nu tror jag!  Vill stå vid Cissis Pool i min nya vita klänning med en drink i handen och shaka loss med andra Party animals. Jag är grym på att festa när jag väl kommer igång.

Att min älskade Tammy ska festa med mig denna helg gör inte saken sämre, och utgången på min artonårsdag är VÄLDIGT efterlängtad, trots att Sara har försökt pränta in i min trånga hjärna att det är inte så kul som det låter. Well, hon har inte varit ute med mig än.

Det som förstör lite är att jag har inga bra partyväskor. Skulle vilja ha en leopardclutch till fredag och en i zebra till på lördag. 

Festlåtar som får även de tråkiga att skaka rumpan:
Peps Person - Oh boy
Jennifer Lopez ft. Ll Cool J - Can't control myself
Black Eyed Peas ft. Sergio Mendez - Mas Que Nada
Sunblock - I'll be Ready
Akon - Belly Dancer
Snook - Längst fram i Taxin
Daft Punk - Technologic
Eminem ft. Nate Dogg - Shake that Ass
Timbuktu - Stirra Ner
Nelly Furtado - Man Eater
Paris Hilton ft. Wisin y Yandel  - Stars are blind (Reggaeton Remix)

Jag har hittat så grymma udda låtar också, som jag skulle vilja mixa med andra låtar och GAH jag vill gå min DJ-utbildning nu.

Jag älskar när folk blir tokiga till musiken bara för att låtarna är aldeless tacky, typ som Sunblock- sjäölvklart finns det personer som Linnéa som faktiskt lyssnar på sån musik också men mest för at tdet är Tacky.! Eller klassiker som Oh Boy. 
Jag tycker att alla borde skaffa sig Daft Punks - Technologic, för att den är så grymt häftig.