Mü for President

Mad world

Kategori: Mü life

Idag nådde jag insikt. Det är fan ingen idé att jag intresserar mig för kläder längre, för jag är inte ett dugg värd. Jag är fet.

Problemet är inte min egen attityd, utan med full självsäkerhet  kan jag säga att jag är kurvig, snyggt kurvig. Själv har jag aldrig ansett mig fet, bara lite över medel. Men när jag inte ens får största storleken på jeansen över höfterna samtidigt som de är sjukt fröstora i benen, så känns allt bara så oödigt. Alla jeans sitter så, och jag undrar vilken kropp som ska ha dessa jeansjävlar?

Måste jag ha dom här benen, för att ett par jeans ska sitta okej? 

Något annat som jag blir förskräckligt upprörd över är det här idealet att man ska ha stora bröst. Vi som föds med det, kan inte ha några jävla kläder. Idag prövade jag ett linne i stl L, de tvar påtok förstort i midjan, perfekt över höften, och upptill höll den på att sprängas. Så här är det med alla plagg som inte är i trikå. Vad fan ska Jag ha på mig då?

Det blir fan mjuksbyxor, hoodies och tygskor för mig resten av livet, jag blir så trött! Jag tröstshoppade ett par gråa stickade leggings och en svart kofta.

Elizabeth Hurley: "Om jag såg ut som Marilyn Monroe hade jag tagit mitt liv"